Fund raising events

Exklusiv inbjudan till dig som är medlem i Rotary

Välkommen på en sommelierledd vinprovning!

Beringer Private Reserve

Det kaliforniska vindistriktet Napa Valley har tack vare sina uppskattade viner blivit känt som ett av USA:s bästa vindistrikt. Det äldsta vinhuset i Napa Valley heter Beringer; ett vinhus med en alldeles unik historia att berätta.

Den 19 februari riktar vi strålkastarna mot just Beringers viner under en vinprovning för en resa i smakernas värld bland såväl vita som röda viner. Du som Rotarymedlem är nu inbjuden att delta på denna exklusiva vinprovning.

Under vinprovningen får du prova fem olika viner med avpassade tilltugg under avslappnade och opretentiösa former. Du får också användbara tips i vad som är bra att tänka på vid val av vin och möjlighet att ställa dina egna frågor till den erfarne sommelieren Niclas Tuomelas som kommer att hålla i vinprovningen.(www.beringer.com)

I slutet av kvällen lottar vi ut fyra exemplar av Beringers senaste lansering, framtaget enbart för den skandinaviska marknaden; Beringer Cabernet Sauvignon bag-in-box.( www.beringerbox.se)

Överskottet från kvällen går oavkortat till SIRCs projekt att stödja Phyllis Wambui Memorial Childrens Home i Kenya (www.barnvanhumanitar.se).

Varmt välkommen önskar Stockholm International Rotary Club i samarbete med vinhuset Beringer och Niclas Toumela!

Datum: 19 februari, 2009

Tid: 18.00 – 19.30 ca

Plats: Hotel Hellsten, Luntmakargatan 68 (T-bana Rådmansgatan)

Pris: 200 kronor/person

OSA senast den 12 februari 2009 genom inbetalning till SIRCs bankgiro 5596-6592 , ange ordet ‘Beringer’ samt namn och klubb namn som meddelande

Notera att antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag!

Advertisements